Suggesties à la Carte
Gebakken Ganzenlever
structuren van vijg, briochetoast
Terrine van Ree
roodloof, vijg, notenbrood
Filet van Hertenkalf ‘Grand Veneur’
wildgarnituur, jagermeestersaus, gratin dauphinois
Huisbereide Tiramisu
mascarpone, lange vingers, espresso, amaretto, cacao
Maximum 4 verschillende gerechten per tafel.
Verkrijgbaar vanaf 14 november tot 30 november.
Wildmenu
GEBAKKEN GANZENLEVER
structuren van vijg, ,briochetoast
-
FILET VAN HERTENKALF ‘GRAND VENEUR’
wildgarnituur, jagermeestersaus, gratin dauphinois
-
HUISBEREIDE TIRAMISU
klassiek,
Indien u vanaf 6 personen een voor-en hoofdgerecht wenst, opteren wij te kiezen voor één van onze Menu ‘s
Verkrijgbaar vanaf 14 november tot 30 november.
Gravad lax
gepekelde zalm | dilleroom | forelkaviaar
OF
Rundscarpaccio Belgisch witblauw
zongedroogde tomaat | parmezaan | pijnboompit
-
Kabeljauwhaasje
seizoensgroenten | garnalen | kreeftenjus | puree
OF
Txogitxu Rib Eye
sla | saus naar keuze | frieten | suppl. €5
-
Dame Blanche
OF
Ierse Koffie
€58
Menu Jules
Indien u vanaf 6 personen een voor-en hoofdgerecht wenst, opteren wij te kiezen voor één van onze Menu ‘s
To Share (or not)
Calamares €15
huisbereide tartaarsaus
Burrata & Tomaat €15
focaccia (V)
Jalapeño-Cheddar kroketjes €15
guacamole (V)
Gandaham Coppa €17
tomatenbrood
Iberico-Manchego kroketjes €15
paprikamayo
Voorgerechten
Gravad Lax €19
gepekelde zalm | dilleroom | forelkaviaar
Kaaskroket (V) €9 / €16
1 stuk / 2 stuks
Garnaalkroket €11,5 / €20
1 stuk / 2 stuks
Duo Kaas- en Garnaalkroket €18
Best of two worlds
Gamba’s in Lookboter €21
pittig
Rundscarpaccio Belgisch witblauw €19
zongedroogde tomaat | parmezaan | pijnboompit
Salades
Salade Kip “Caesar Style” €23
gebakken kip | spek | parmezaan | ei | croûtons | caesardressing
Salade lauwe Geitenkaas €24
appel | rood fruit | notenbrood | walnoot | frambozendressing (V)
Supplement frieten €3,5
Hoofdgerechten
Pasta burrata €23
tomaten-groentensaus | olijven (V)
supplement gedroogde Ganda ham €4
Halloumi burger €22
paprikamayo | avocado | zoete aardappelfrieten (V)
Gamba’s in Lookboter €31
pittig | sla | brood / frieten
Vol-au-vent van Hoevekip €24
sla | bladerdeegkoekje | frieten
Stoofvlees van Varkenswangetjes €25,5
sla | frieten
Kabeljauwhaasje €33
seizoensgroenten | garnalen | kreeftenjus | puree
Sliptongen meunière €31 / €36
sla | huisbereide tartaarsaus | frieten
Txogitxu Rib Eye ‘Petite Vache’ €36
sla | frieten
Filet Pur ‘Belgisch Witblauw’ €38
sla | frieten
Huisbereide Sauzen €4
Béarnaise / Peperroom / Champignonroom
Graag de keuze beperken tot 4 verschillende gerechten.
Desserts
Dame Blanche €9
Coupe Brésillienne €9
Coupe Advocaat €9,5
Kinderijsje €5,5
Jules’ Verwenkoffie €10
Espresso Martini €12
Crème Brûlée €8,5
Appeltaart €10
vanille-ijs | slagroom
Chocolademœlleux €11
vanille-ijs | rood fruit
Café Glacé ‘Jules’ €9
espresso | vanille-ijs | slagroom
Coupe Italian Colonel €10
limoncello | citroensorbet | munt | blauwe besjes
Kids (tot 12 jaar)
Kaaskroket (V) €10,50
slaatje | frietjes
Garnaalkroket €12,50
slaatje | frietjes
Stoverij van varkenswangen €16
appelmoes | frietjes
“Kip” nuggets (V) €10
frietjes | op basis van soja